tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • sfeervol

  sfeervol

 • schoon

  schoon

 • slijtvast

  slijtvast

 • 1
 • 2
 • 3

Woonvloeren

Uw keuken, huiskamer, hal, apart toilet of woonkamer, al uw woonvloeren kunnen worden betegeld met de fraaiste vloertegels. Vloertegels voor woonvloeren dienen vanwege het intensieve gebruik aan een aantal voorwaarden te voldoen, voor het creëren van een maximaal woongenot. Het assortiment vloertegels in onze tegelshowroom in Knegsel laat zien wat de mogelijkheden zijn, waarbij ook vloerverwarming betrokken kan worden voor uw toekomstige woonvloer.

Soorten woonvloeren

De manier waarop u uw woonvloer betegelt kan op velerlei manieren. De meest voorkomende woonvloeren bestaan uit vloertegels met een natuursteen look. Terwijl ook de kleuren antraciet en lichtgrijs altijd tijdloos zijn. Voor een persoonlijk karakter van uw badkamer, keuken of toilet is de keuze enorm ruim, waarvoor u beter even langs kunt komen, want in principe is alles mogelijk!

Advies en uitleg

Voor het verkrijgen van een bepaalde eenheid, waarbij uw keuken naadloos overloopt in uw woonkamer, kunnen wij u uitgebreid informeren. Over de verschillende eigenschappen van vloertegels voor woonvloeren, over de praktische voordelen, hoe u het mooiste effect kunt bereiken en waar u allemaal nog meer rekening mee dient te houden. Ook kunnen wij wat voor u betekenen voor wat betreft het verzorgen van uw tegelwerk en de eventuele aanleg van de uiterst aangename en energiezuinige vloerverwarming, waarbij professionaliteit en punctualiteit bij ons de standaard procedure is.

Onze merken