tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • sfeervol

  sfeervol

 • schoon

  schoon

 • slijtvast

  slijtvast

 • 1
 • 2
 • 3

Terrastegels

Met maar liefst 20 jaar ervaring op het gebied van tegels, nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze 400m2 tegelshowroom in Knegsel, waarbij ook een afdeling terrastegels aanwezig is. We hebben terrastegels in alle soorten, maten en kleuren, waarbij u kunt kiezen uit natuursteen, betonklinkers, sierklinkertjes en keramische terrastegels. Een uitgebreid assortiment, waarbij wij u kunnen helpen bij het bepalen van de juiste keuze.

Terrastegels van natuursteen

Natuursteen is uiteraard een fraai materiaal voor uw terrastegel, die ook uiterlijk bijzonder mooi overkomt. U kunt kiezen voor basalt, graniet, marmer, leisteen, Terrazo, Travertin, kwartsiet, hardsteen en getrommelde tegels. Wij vertellen u graag meer over de verschillende eigenschappen. Natuurlijk dienen we ook stil te staan bij uw persoonlijke smaak. Wanneer u bijvoorbeeld over een betegelde serre beschikt, zou het erg mooi zijn wanneer uw buitenterras in dezelfde tegel of kleurnuance zou doorlopen.

Keramische terrastegels

Speciale aandacht willen we vestigen op onze collectie keramische terrastegels. Ondanks dat deze tegels hard gebakken zijn, zorgen de dikte en de unieke samenstelling ervoor dat al deze terrastegels volledig krasvrij zijn. Ook zal er geen verkleuring ontstaan, terwijl ook over een bepaalde stroefheid van de tegel is nagedacht.

Onze merken