tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • sfeervol

  sfeervol

 • schoon

  schoon

 • slijtvast

  slijtvast

 • 1
 • 2
 • 3

Viva tegels

vivaVoor exclusiviteit tegen een betaalbare prijs zijn Viva tegels een prima optie. De tegels worden sinds 1985 door de Italiaanse tegelfabrikant Viva Ceramica vervaardigd. Kenmerkend voor al hun tegels is de moderne uitstraling die in alle tegelseries aanwezig is. Prachtige, decoratieve vloertegels die van zichzelf als ware kunstobjecten beschouwd kunnen worden, met diverse motieven en bijzondere prints. Wilt u kennismaken met onze Viva tegels, bent u altijd van harte welkom in onze tegelshowroom in Knegsel.

Viva tegelseries

Voor de tegelseries van Viva kunt u kiezen uit 16 verschillende tegelseries. De ene nog mooier dan de andere. Een zeer populaire tegel, die het vooral ook in Nederland erg goed doet, is de serie Viva nr.21. Deze cementkleurige tegels bestaan uit neutrale kleurtinten. De tegelserie Viva Statale 9 heeft een betonlook en een steigerhout look, verkrijgbaar in verschillende decors en diverse kleuren. Nog een opvallende serie is de Viva Acustico 12, met een prachtig design en een vintage look.

Apart en duurzaam

Viva tegels voldoen aan de hoogste normen die aan kwaliteitstegels worden gesteld. De unieke vormgeving van de tegels zijn allesbehalve de standaard. Kortom, u haalt al met al iets aparts in huis, waar u nog lang van kunt genieten. Helemaal wanneer u deze schitterende tegels door onze professionele tegelzetters laat verleggen.

logo viva

Onze merken