tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • sfeervol

  sfeervol

 • schoon

  schoon

 • slijtvast

  slijtvast

 • 1
 • 2
 • 3

Venis tegels

venisMet de luxe en zeer exclusieve Venis tegels haalt u het mooiste in huis op tegelgebied. De keramische kwaliteit, de innovatieve kracht en de zeer gedetailleerde vormgeving maakt dit Spaanse tegelmerk ongekend populair in zijn klasse. De Venis tegels worden bovendien op een milieuvriendelijke manier geproduceerd en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. We zijn daarom ook blij deze tegels aan ons tegelassortiment te hebben toegevoegd. Alles is in orde aan deze tegels.

5 soorten Venis tegels

De vloer- en wandtegels van Venis worden onderverdeeld in een assortiment van 5 soorten tegels. Van prachtige houtlook tegels onder de naam Venis Par-ker tot schitterende metallic-look tegels, genaamd Venis Metalia. De Venis Monoporosa zijn wandtegels, waar maar liefst 31 series van zijn. De Venis Mosaicos Y Complimentos kent 15 verschillende tegelseries in mozaïektegels. De Venis Porcelanico Gres zijn de porseleinen tegels met 18 series. Venis Ston- Ker bestaat uit 24 series natuursteen look tegels.

Populaire tegels van Venis

Venis Blueker is de meest populaire vloertegel van dit Spaanse tegelmerk. Venis Ferroker worden als mettallic-look vloertegels vaak in winkelpanden gebruikt met kleuren als Antraciet, Aluminio en Rowst Bruin. Terwijl Venis Par-ker veruit favoriet is als houtlook tegel of als keramisch parket. Om te bewijzen dat u met Venis tegels zeer veel kwaliteit in huis haalt, is een bezoek aan onze tegelshowroom in Knegsel aan te bevelen.

logo venis

Onze merken