tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • sfeervol

  sfeervol

 • schoon

  schoon

 • slijtvast

  slijtvast

 • 1
 • 2
 • 3

Sicis tegels

sicisGeeft u de voorkeur aan een bijzondere en chique uitstraling aan wanden en vloeren, van met name uw badkamer of zwembad, zoek dan uw toevlucht tot de fraaie Sicis mozaïektegels. Sicis Mozaïek is een 100 procent Italiaans product onder de naam Art Mosaic Factory. Wanneer je de mogelijkheden van hun mozaïekontwerpen bekijkt, resulteren de diverse mozaïekpatronen inderdaad tot ware kunstwerken, waar tegelshowrooms in wereldsteden, zoals Parijs, New York en Dubai graag mee pronken.

Sicis mozaïektegels, sieraad voor elke woning

De bijzondere collecties van Sicis mozaiek zijn als een sieraad voor elke woning. De meest opvallende series zijn Glass, glasmozaïek in schitterend rood, groen, geel, blauw en wit, met een ronde variant en verschillende legpatronen. De serie Marble met marmeren mozaïektegels voor een rustige, klassieke uitstraling met speciale geometrische vormen. Basic Mozaïek met bijzondere kleurcombinaties, ronde vormen, diverse randen, grote mozaïektegels of tegels met mozaïekdetails. De Steel Mozaïekserie kenmerkt zich door een metallic look en kent meerdere vormen, zoals geruit, langwerpig en rond, waarbij ook reliëf verkregen kan worden.

Finishing touch

Heeft u een ontwerp of speciale mozaïekpatronen in gedachten, kom dan langs in onze tegelshowroom in Knegsel, voor wat betreft de mogelijkheden. Daarnaast dienen de mozaïektegels van Sicis vakkundig te worden ingelegd. Niet in de laatste plaats voor een correcte weergave, maar ook omdat u dan langer van de schitterende resultaten kunt genieten. Een afspraak is zo gemaakt!

logo sicis

Onze merken