tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • sfeervol

  sfeervol

 • schoon

  schoon

 • slijtvast

  slijtvast

 • 1
 • 2
 • 3

Mosa tegels

mosaWie voor Mosa tegels kiest, kiest voor een subtiel design en oerdegelijke Hollandse kwaliteit, waarbij het aantal toepassingen zeer talrijk zijn. Met een enorme collectie aan verschillende vloer – en wandtegels blinkt Mosa uit met esthetisch verantwoorde oplossingen voor alle betegelde oppervlakken. Met kleuren die op elkaar zijn afgestemd, de verschillende formaten, maar ook de antisliptegels met een reliëfstructuur zijn van toegevoegde waarde. Deze antislipwaarde is ook terug te vinden in hun speciale collectie traptegels.

Badkamertegels van Mosa

Bijzonder mooi en van functionele waarde zijn de groot formaat ongeglazuurde keramische vloertegels, waarbij u kunt kiezen uit neutrale, aardse of juist koele tinten. Maar ook de gezellige Trocadero wandtegeltjes zijn van een bijzondere kwaliteit. Ook De Holland Plus of de Holland 2040 wandtegels misstaan in geen enkele badkamer. Bijzondere aandacht verdient de Extreme-serie, vloer- en wandtegels in roestvast staal, gehard glas en porseleinkeramiek.

Een gerespecteerd tegelmerk

Mosa tegels dwingen respect af en zouden we tekort doen, wanneer we niet alle toepassingen en verschillende mogelijkheden zouden onderzoeken. Daarom bent u altijd welkom in onze tegelshowroom in Knegsel voor de nodige achtergrondinformatie. Welke Mosa tegels bij u in de smaak vallen, kunnen we samen bespreken.

logo mosa

Onze merken