tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • sfeervol

  sfeervol

 • schoon

  schoon

 • slijtvast

  slijtvast

 • 1
 • 2
 • 3

Margres tegels

margresVoor een moderne uitstraling met een beetje kleur zult u met de Margres tegels een goede keus kunnen maken. Margres is een van de belangrijkste tegelfabrikanten in Portugal, die haar keramische tegels naar alle landen van Europa exporteert. Gespecialiseerd in onverglaasde porcenalato vloertegels kunt u uw interieur een modern uiterlijk geven. De tegels van Margres zijn ook aanwezig in ons tegelassortiment van onze showroom in Knegsel.

Tegelseries Margres

De full body vloertegels van Margres monden uit in een aantal topseries. De Margres chic tendens is transparant en licht fluorescerend. De Diamond-serie valt ook erg op vanwege de zeer lichte uitstraling. Margres Live levert prachtige, rustige moderne tegels in verschillende hedendaagse kleurtinten. De tegelserie Extreme blinkt uit vanwege haar mooie, subtiele lichte tinten van een uitzonderlijke kwaliteit. Maar ook overige series, zoals Technica-Uni en Technica-Fino of de series Eternity, Unique, Urbis en One zijn gewilde tegelseries, die overigens ook in velerlei maten en kleuren verkrijgbaar zijn.

Langskomen loont

Voor het krijgen van een indruk van de diverse kleurrijke Margres tegels kunt u altijd langskomen voor nadere informatie, over maten, kleuren en verschillende toepassingen. Bovendien kunnen we direct een beeld krijgen van uw persoonlijke voorkeur. Mocht u bij ons kunnen slagen, regelen wij, indien gewenst, enkele professionele tegelzetters.

logo margres

Onze merken