tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • sfeervol

  sfeervol

 • schoon

  schoon

 • slijtvast

  slijtvast

 • 1
 • 2
 • 3

Century tegels

centuryMet ons assortiment aan Century tegels maakt u direct kennis met keramische tegels van een bijzondere kwaliteit. Vloer- en wandtegels met een natuurlijke uitstraling en prachtige kleuren, zoals de houtlook, de hardsteenlook en de marmerlook. Ook al doet de naam een beetje Amerikaans aan, toch is dit een gerenommeerd Italiaans tegelmerk dat in ons tegelassortiment in Knegsel absoluut niet mag ontbreken. Over de specifieke eigenschappen van de verschillende tegels kunnen wij desgewenst uitgebreide informatie verstrekken.

Tegelseries van Century

Het tegelmerk Century kent vele verschijningsvormen. Voor zowel wandtegels als vloertegels zijn er een groot aantal tegelseries, met elk zijn eigen specialiteit. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de tegelserie Arbor, Discovery, Marmi E Pietre., Pietra Blu, Riverland of Stonehouse en Vertigo. Stuk voor stuk bijzondere tegelseries die de natuurlijke uitstraling van uw interieur intensiveren.

Het unieke concept van Century tegels

Bij de keramische tegels van Century worden de extra-pure kleien, het kwartsen en de veldspaat gemixt, gestraald en gedroogd. Zo ontstaat een compact geheel met unieke eigenschappen, waardoor de tegels uitstekend presteren op het gebied van slijtage, vorst, veiligheid en hygiëne. Een sterk staaltje van ecologische duurzaamheid waar maar weinig tegels aan kunnen tippen.

logo century

Onze merken