tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • sfeervol

  sfeervol

 • schoon

  schoon

 • slijtvast

  slijtvast

 • 1
 • 2
 • 3

Bisazza mozaïek wandtegels vloertegels & plavuizen

biszzaGeheel volgens de Venetiaanse mozaïektraditie heeft Bisazza een productielijn ontwikkeld met wandtegels, vloertegels en plavuizen. Met ultramoderne technieken en geavanceerde apparatuur produceren zij glasmozaïek van de allerbeste kwaliteit. Liefhebbers van mozaïektegels kunnen in onze tegelshowroom in Knegsel de meest fantastische ideeën opdoen voor de inrichting van hun woonkamer, badkamer, aparte toiletruimte of hun keuken. De hoogontwikkelde glasmozaïek van Bisazza is wereldberoemd en geeft aan elke leefruimte een bijzondere uitstraling.

Bisazza Mozaïektegels

Bisazza staat voor traditioneel en fabrieksmatig vervaardigde glasmozaïeken, met een grote diversiteit aan kleurmixen. De meest bekende series zijn Ario, Vetricolor, Gloss, Smalto en Le Gemme. Zowel de wandtegels als de vloertegels en plavuizen zijn van een ongekende schoonheid, waar u heel lang plezier aan zult beleven.

Het voegwerk

Erg belangrijk bij het verleggen van uw Bisazza mozaïek vloertegels, wandtegels of plavuizen is dat het juiste voegmiddel wordt gebruikt, opdat er absoluut geen vocht mag doordringen. Wilt u de schitterende glasmozaïek van Bisazza compleet uit laten komen, is er de Bisazza Fill, een speciaal 2-componenten voegmiddel, in verschillende kleuren verkrijgbaar. Uiteraard weten onze tegelzetters hoe je dit het beste kunt aanpakken.

logo bisazza

Onze merken