tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • sfeervol

  sfeervol

 • schoon

  schoon

 • slijtvast

  slijtvast

 • 1
 • 2
 • 3

Badkamertegels

De vloer en wanden van uw badkamer worden betegeld met badkamertegels, welke ook worden besproken in ons badkamerassortiment, evenals de merken van de hoogwaardige tegels. Vloertegels dienen over andere kwaliteiten te beschikken dan wandtegels en moeten een minder glad oppervlak hebben met het oog op uitglijden. Onze showroom in Knegsel heeft in ieder geval een grote collectie badkamertegels in huis waar u zeker een keuze uit zult kunnen maken.

Het hygiënische aspect

Het beste materiaal waar badkamertegels van gemaakt kunnen zijn is marmer, porselein en keramiek. De grootste belangstelling trekken de keramische badkamertegels. Praktische en duurzame tegels, makkelijk te reinigen, tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien is ook het aanbod in keramische tegels het meest uitgebreid en kunt u in allerlei formaten, vormen en kleuren uw keuze bepalen.

Welke badkamertegels

Belangrijk bij het bepalen van de juiste badkamertegel, is om stil te staan bij de eigenschappen van de verschillende tegels, waar onze showroommedewerkers u uiteraard van alles over kunnen vertellen. Ook uw budget speelt een rol, maar over het algemeen kun je stellen dat badkamertegels veilig, mooi en praktisch schoon te houden moeten zijn. Heeft u moeite om te beslissen, kunnen we u daarbij uitstekend adviseren, waarbij ook het tegelzetten zelf professioneel door ons uitgevoerd kan worden.

Onze merken