tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • sfeervol

  sfeervol

 • schoon

  schoon

 • slijtvast

  slijtvast

 • 1
 • 2
 • 3

Tegels

Dat Van de Ven in Knegsel over een breed assortiment tegels op het gebied van badkamers beschikt, zal u wellicht niet verbazen. Maar naast badkamertegels kunt u bij ons ook terecht voor keukentegels, tegels voor woonvloeren en terrastegels, van diverse gerenommeerde merken, waarvan de één misschien bekender in uw oren zal klinken dan de andere tegelsoort. Echter bekend of onbekend, alle merken die wij vertegenwoordigen staan in voor hun bijzondere kwaliteit en specifieke eigenschappen.

Keukentegels + badkamertegels

Het hebben van keukentegels in uw keuken is uit hygiënisch oogpunt zeer aan te bevelen, voor zowel vloer als wand. Naast dat het makkelijk is om uw keuken schoon te houden, gaat uw keuken ook langer mee. Zaak is wel dat de keukentegels duurzaam en krasbestendig zijn. Hoe hoger de PEI-norm, hoe duurzamer uw keukentegel. Keukentegels kunnen uit allerlei materiaal vervaardigd zijn. Van natuursteen tot leisteen en van porselein tot travertine en zelfs marmer. Het formaat van uw keukentegel hangt volledig af van uw persoonlijke voorkeur. De verschillende merken badkamertegels worden uitvoerig besproken in ons badkamerassortiment.

Woonvloeren + terrastegels

De trend voor woonvloeren en terrastegels is dat de tegels vaak van een groot formaat zijn. Makkelijker in onderhoud, veelal duurzamer en ruimtelijk oogt het ook vaak beter. Terrastegels zijn doorgaans dikker dan de tegels die voor woonvloeren worden gebruikt en buitentegels dienen bovendien vorstbestendig te zijn. De keus in de diverse merken tegels is ook hier weer enorm. Dus langskomen in Knegsel kan zeer verhelderend werken.

Onze merken