tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • warm

  warm

 • welbehaaglijk

  welbehaaglijk

 • weldadig

  weldadig

 • 1
 • 2
 • 3

Faber gashaarden, elektrische haarden en houtkachels

faberAls onderdeel van de Glenn Dimplex Group uit Ierland, is Faber ’s werelds grootste fabrikant van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels. Zowel op gas, elektrisch, als op hout, is de keuze enorm. Gezelligheid en comfort gaan hand in hand samen. Met de sfeerhaarden van Faber die wij in onze showroom voor u laten branden, zult u versteld staan van de diversiteit in uitvoeringen en modellen.

Gashaarden en elektrische haarden van Faber

Wilt u niet met houtblokken sjouwen, heeft u geen plaats voor een schoorsteen, maar houdt u toch van de gezellige sfeer van een haardvuur, bieden de verschillende Faber gashaarden talloze oplossingen. Prachtige tweezijdige en driezijdige gashaarden als inbouwhaard, zoals de Duet Premium serie en de Triple Premium serie. Maar ook vrijstaande haarden, zoals de Farum, Jelling, Kolding B11, Odense, Skive en Vaska produceren prachtige vlammen. Bij de elektrische haarden zijn de Opti-myst modellen een lust voor het oog, waarbij een 3-dimensionaal vuurbeeld gerealiseerd wordt. Voor inbouw 19 haardmodellen, 2 hangmodellen en de Basket Opti-myst als vrijstaande haard.

Houtkachels

Zoekt u een houtkachel van een hoogstaande kwaliteit, kunt u kiezen uit drie vrijstaande modellen, zoals de Andor, Kjell en Oskar. Mooie ontwerpen die zeer goed functioneren en een hoog rendement opleveren. Over de kwaliteit van warmte die door houtkachels wordt verspreid bestaat geen twijfel.

logo faber