tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • warm

  warm

 • welbehaaglijk

  welbehaaglijk

 • weldadig

  weldadig

 • 1
 • 2
 • 3

Dru haarden en kachels

druWanneer u in onze showroom in Knegsel langskomt voor het bekijken van ons brandende assortiment Dru haarden en kachels, zal beseffen dat we hier met een toonaangevend merk te maken hebben. Een zeer oud en betrouwbaar merk die de afgelopen decennia met schitterende kachels en haarden de markt heeft veroverd. Om te kijken welke collecties sfeerhaarden wij van Dru vertegenwoordigen, en voor advies op maat, is een bezoekje meer dan de moeite waard.

Assortiment haarden en kachels van Dru

Als merk kunt u kiezen uit verschillende soorten gashaarden en gaskachels, waarmee een aangename en sfeervolle warmte in huis gehaald wordt van een uitstekende kwaliteit. Zowel aan ingebouwde als vrijstaande haarden en kachels bestaat er een ruim aanbod. Opvallende series in gashaarden zijn: Metro, Cosmo, Centro, Excellence, Country en nog veel meer. Voor wat betreft gaskachels zijn de Dru Brasso, Berlien, Columbus, Etoile, Loevestein en Opera opvallend mooie modellen.

Innovatieve kracht

Dru blinkt niet alleen uit in kwaliteit, maar ook vanwege haar innovatieve kracht. Met Ecowave kunt u dankzij een uniek systeem voortaan zelf de grootte van uw vlammen regelen. De zogenaamde CV Haarden worden aangesloten op uw CV-systeem en zijn energiezuinig. En dankzij het PowerVent® systeem kunnen haarden praktisch overal geplaatst worden.

logo dru