tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • warm

  warm

 • welbehaaglijk

  welbehaaglijk

 • weldadig

  weldadig

 • 1
 • 2
 • 3

Electrische haarden

Voor sfeerverwarming kunt u heel goed slagen met onze elektrische haarden. Een elektrische haard heeft als vrijstaand model in principe alleen maar een stopcontact in de buurt nodig en u bent klaar met installeren. Wilt u echter een elektrische inbouwhaard, compleet met een schouw voor extra sfeer, kunt u het beter allemaal netjes laten installeren door onze vakmensen. Wilt u weten welke elektrische haarden wij in het assortiment van onze prachtige showroom in Knegsel hebben opgenomen, nodigen wij u van harte uit om langs te komen.

Realistisch vuur

Elektrische haarden zijn in de eerste plaats milieuvriendelijk en makkelijk te bedienen. Maar door de geavanceerde techniek is het nu ook mogelijk het vuur zeer realistisch over te laten komen. Prachtige uitvoeringen, van een hoge kwaliteit, maken de huidige generatie elektrische sfeerhaarden steeds populairder om aan te schaffen. Iedereen die op zoek is naar een openhaard effect kan nu ook optimaal genieten van zijn eigen elektrische haard.

De beste elektrische haarden

Voor een elektrische haard kunt u kiezen uit talloze inbouwhaarden, enkele bijzondere hanghaarden en een aantal vrijstaande haarden. Wat voor onze gashaarden geldt, geldt trouwens ook voor onze elektrische sfeerhaarden. In onze showroom treft u uitsluitend haarden aan van gerenommeerde merken.