tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • warm

  warm

 • welbehaaglijk

  welbehaaglijk

 • weldadig

  weldadig

 • 1
 • 2
 • 3

Sfeerhaarden

Naast badkamers en tegels, zijn wij ook gespecialiseerd in fraai uitgevoerde sfeerhaarden, voor zowel de verkoop als de installatie. Met een schitterende showroom kunt u zelf ons uitgebreide assortiment met gashaarden en elektrische haarden op uw gemak komen bekijken, inclusief onze natuurlijke schouwen van de allerbeste kwaliteit. Om u een juiste indruk te geven branden onze haarden op volle toeren en kunt u zelf bepalen welk vlammenspel u het meeste aanspreekt.

Plaatsing en uitvoering

Wanneer u bij ons mocht slagen in uw zoektocht naar de meest ideale sfeerhaard, dient de haard ook netjes geplaatst en eventueel afgewerkt te worden met een exclusieve ombouw die wij samen met u kunnen ontwerpen. Met een buitenafwerking naar keuze wordt alles compleet. Zo kunt u kiezen voor tegels, stucwerk, maar ook voor natuursteen of composiet. Juist omdat we zoveel expertise in huis hebben kunnen onze vakmensen een complete en veilige installatie garanderen. Voor wat betreft de uitvoering kunnen wij al uw zorgen uit handen nemen.

Gashaarden, elektrische sfeerhaarden en schouwen

Met sfeerhaarden kunt u voor elektrische haarden of gashaarden kiezen. Welke sfeerhaard in uw geval het beste is, kunnen we het beste even met u doornemen. Bij gashaarden heeft u in ieder geval een veilige gastoevoer nodig en bij de elektrische haard moet de elektriciteit goed geregeld zijn. Ook het maken en installeren van schouwen is bij ons in goede handen.