tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

Toiletzittingen

Het spreekwoord dat op ieder potje een dekseltje zou passen, komt in zekere zin ook wel uit, alhoewel u met de keuze uit onze toiletzittingen wellicht wat hulp kunt gebruiken. Een toiletzitting van Van de Ven Sanidrõme uit Knegsel voldoet in ieder geval aan de hoogste kwaliteit, waarbij het materiaal, het comfort en de hygiëne gewaarborgd is. Ook de montage van een toiletzitting is erg belangrijk, want er mag geen speling in zitten en de bevestigingspunten dienen eveneens gemakkelijk te kunnen reinigen.

Kenmerken van goede toiletzittingen

Onze showroommedewerkers beschikken over veel productkennis en kunnen u informeren over waar een toiletzitting minimaal aan moet voldoen. Een goede toiletzitting kenmerkt zich doordat ze kleurvast en krasbestendig zijn en ook op een eenvoudige manier schoon te houden zijn. Daarnaast zijn ook softclosing toiletzittingen erg aangenaam vanwege de geruisloze sluiting, hetgeen een comfortabel gevoel versterkt.

Welke toiletzitting?

Een merk toiletzitting waar we helemaal achter staan zijn de toiletzittingen van Pressalit. Naast de prachtige soorten vormgeving kun je kiezen uit een softclosing of voor een lift-off functie. Ook zijn deze luxe toiletzittingen stuk voor stuk makkelijk te reinigen. De merken die we voeren naast Pressalit zijn de gerenommeerde merken V&B, Sphinx en Keramag.