tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

Villeroy & Boch Baden + Badkamertegels + Douchebakken + Toiletten + Wastafels + Whirlpool

V B-whirlpool-bademHet duurzame, keramische sanitair van Villeroy & Boch heeft haar creativiteit en vooruitstrevendheid reeds meer dan 250 jaar bewezen. Baden, badkamertegels, douchebakken, toiletten, wastafels tot zelfs een luxe whirlpool zijn allemaal verkrijgbaar onder dit gerenommeerde merk. De zeer hoogwaardige en esthetisch bijzonder vormgegeven sanitaire producten zijn een aanwinst voor elke badkamer. Voor voorbeelden kunt u terecht in onze Sanidrõme badkamershowroom in Knegsel.

Baden + douchebakken + wastafels van Villeroy & Boch

Naast de vele soorten baden die Villeroy & Boch heeft ontwikkeld door gebruikmaking van het unieke materiaal Quaryl® is ook de vormgeving zeer uiteenlopend. Altijd functioneel en oplopend tot zeer luxe uitvoeringen. De douchebakken kenmerken zich door optimaal gebruikscomfort, uitgaande van vier basisvormen, mooi van design en ruim van formaat. De Squaro super flat en de Futurion flat zijn geschikt voor drempelloze badkamers. De Villeroy & Boch wastafels zijn uiterst comfortabel en zeer veelzijdig. Zeer luxe uitgevoerd, met oog voor detail.

Toiletten + badkamertegels + whirlpool

De keramische badkamertegels van Villeroy & Boch zijn wellicht minder bekend, maar zijn desalniettemin van een zeer hoogwaardige kwaliteit.en voldoen aan de strengste milieueisen. Mooie tegels met een perfecte uitstraling. De wandtegels zijn allemaal onderhoudsvriendelijk, dankzij CeramicPlus, terwijl de ongeglazuurde vloertegels resistent zijn tegen vuil dankzij vilbostoneplus, een beschermende coatinglaag. Villeroy & Boch toiletten blinken uit in diversiteit, waarvan sommigen met het DirectFlush-systeem zijn uitgerust, waarbij ook aandacht is besteed aan de toiletzittingen. De whirlpools van Villeroy & Boch zijn helemaal fantastisch, waarvoor u beter even kunt langskomen, zodat u kunt kennismaken met de verschillende whirlpoolsystemen, zoals de Ultimate Fitness, Just Relax en Whisper.

logo villeroyboch

Onze merken