tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

Thermrad Paneelradiatoren

Thermrad Super8-Plateau-bijBent u ook zo gesteld op een aangename temperatuur in uw badkamer, is de aanschaf van onze Thermrad paneelradiatoren zeker het overwegen waard. Onze technisch onderlegde Sanidrõme showroommedewerkers in Knegsel kunnen alle voordelen van deze zeer functionele radiatoren voor u op een rijtje zetten. Een paneelradiator van Thermrad is altijd een goede investering en brengen elke badkamerruimte op de door u gewenste temperatuur.

Kwaliteit en voordeel

Wat direct op- en meevalt aan de paneelradiatoren van Thermrad is de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Comfortabele paneelradiatoren die technisch uitstekend functioneren en in verschillende soorten en maten leverbaar zijn, maakt Thermrad een zeer gewild merk als het op verwarming aankomt. Bij de Compact-serie worden de bovenkanten en de zijkanten afgewerkt met mooie sierlijsten die de warmte uitstekend geleiden. Bovendien worden door deze zelfde sierlijsten scherpe hoeken vermeden en de bovenkant afgedekt. Deze warmtegeleidende omkasting is dus zeer kindveilig.

Veilige installatie Thermrad radiatoren

Wanneer u de installatie van onze Thermrad radiatoren aan onze vakkundige installateurs overlaat, bent u verzekerd van een perfect functionerende verwarming voor uw badkamer. Aankoop en installatie wordt bij Sanidrõme nu eenmaal altijd gegarandeerd goed geregeld, waarbij u zich over het eindresultaat nooit zorgen hoeft te maken.

logo thermrad

Onze merken