tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

Keuco Badkameraccessoires + Spiegelkasten

Elegance 03Een geheel eigen sfeer en optimale ruimte creëren, doe je met de badkameraccessoires en de diverse spiegelkasten van Keuco. Door de ontwikkeling van een enorme variëteit kunnen de collecties van de Keuco badkameraccessoires in vrijwel elke badkamerstijl harmonieus ingepast worden. Terwijl de praktische en tijdloze Keuco spiegelkasten ook uitstekend harmoniëren blijft uw badkamer altijd opgeruimd. Voor de juiste indruk nodigen wij u van harte uit in onze Sanidrõme badkamershowroom in Knegsel.

Badkameraccessoires van Keuco

Voor Keuco geldt dat badkameraccessoires het totaalbeeld van een badkamer dienen te ondersteunen voor een complete integratie in elke badkamerserie. PlanBfree is speciaal geschikt voor senioren voor de nodige zekerheid en comfort, inclusief slimme badkameroplossingen. Bovendien kan Keuco met haar diverse badkameraccessoires extra waarde toevoegen aan zowel de klassieke als moderne badkamer.

Keuco spiegelkasten

Harmonische vormen, variabele opbergruimte, praktisch vermogen en de schitterende spiegeldeuren, maken de spiegelkasten van Keuco zeer gewild. Zo heeft de Edition 11 een breed, doorlopend spiegelfront met een innovatieve openingstechniek die zich naar boven toe opent. Royal Universe bestaat uit een serie spiegelkasten met een slank design, met oppervlakken van hoogwaardig chroom en warm LED-licht. Zeer functioneel!

logo keuco

Onze merken