tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

HSK Douchewanden

HSK-K2-douchewandDuitse degelijkheid met de innovatieve HSK douchewanden. Wanneer u op zoek bent naar praktische en goed functionerende douchewanden komt u bij dit merk volledig aan uw trekken. Voor iedere situatie heeft HSK een oplossing in huis en kunt u kiezen voor verschillende opties. Sanidrõme in Knegsel kan u wat voorbeelden laten zien om u te overtuigen van de bijzondere kwaliteit van deze douchewanden. U zult versteld staan van de onbegrensde mogelijkheden.

Opvallende modellen

Omdat alles aangepast kan worden naar uw persoonlijke smaak willen wij voor u een paar voorbeelden uitlichten die de veelzijdige toepassingen van HSK douchewanden benadrukken. De K2-serie levert een douchewand die helemaal op uw wensen wordt afgestemd, met speciale vormen en uitsparingen in het veiligheidsglas. Ook met innovatieve draai- of vouwdeuren die compleet naar binnen of naar buiten gevouwen kunnen worden, bespaart u de nodige ruimte. Voor puur design, veiligheid en comfort is de Walk in Easy een perfecte douchewand, met een glasuitsparing voor extra houvast en maximale instapruimte.

Plaatsing van HSK douchewanden

Bij de aanschaf van een HSK douchewand is het natuurlijk wel zaak dat alles perfect bevestigd wordt, er geen speling ontstaat en dat alles goed op elkaar aansluit. Onze zeer ervaren installateurs plaatsen de HSK douchewanden overal waar u maar wilt, in al onze verzorgingsgebieden.

logo hskdouchewanden

Onze merken