tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

Hansgrohe Douchegarnituren + Kranen

Hansgrohe Raindance Select Eersteklas technologie in combinatie met een schitterend design wordt zonder meer verkregen met de kranen en douchegarnituren van Hansgrohe. Uw doucheplezier krijgt veel meer dimensie vanwege de bijzondere kwaliteit van dit gerenommeerde merk. Of u nu op zoek bent naar een simpele handdouche of voor de luxueuze hoofddouche gaat, uw douchebeleving wordt er niet minder om. Ook wat betreft de badkamerkranen kunt u in elke stijl slagen.

Speciale douchegarnituren van Hansgrohe

Een werkelijk unieke douchebeleving wordt verkregen met enkele speciale douchegarnituren, zoals Raindance AIR regendouches met AirPower. Dankzij de luchtbelletjes in het water ondergaat u de prikkelende sensatie van uw doucheregen. Met de Select-drukknop beleeft u alles nog comfortabeler, terwijl de hand- en hoofddouches en de zogenaamde Showerpipe ook een zeer aangenaam en verrassend effect veroorzaken.

Hansgrohe kranen in elke stijl

Afhankelijk van uw persoonlijkheid heeft Hansgrohe kranen ontwikkeld in vrijwel elke stijl. Alleen de Axor collecties onderling verschillen al van elkaar, maar blinken ook allemaal uit vanwege hun bijzondere design. Ook de serie PuraVida is uniek en erg vernieuwend.

EcoSmart

Zowel de kranen als de douchegarnituren zijn uitgerust met de zogenaamde EcoSmart technologie die water en energie beter benutten, maar die aan comfort niets inleveren.

logo hansgrohe

Onze merken