tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

Geberit Douchewc + Inbouwsystemen

Geberit-AquaClean-voorzetplZowel op het gebied van douchewc’s als inbouwsystemen maakt Geberit het verschil. Geavanceerde techniek, praktisch toegepast in een douchewc , waarbij uw onderlichaam wordt gereinigd met water voor een aangenaam en fris gevoel. De Geberit inbouwsystemen zorgen voor een perfect toiletsysteem, waarbij alles netjes weggewerkt is, inclusief een revolutionair geurzuiveringssysteem. De grote klasse van Geberit onderscheidt zich door haar innovatieve kracht en vindingrijkheid, waar u in onze badkamershowroom in Knegsel nu ook kennis mee kan maken.

Douchewc van Geberit

Maximale hygiëne, los te installeren op een bestaande wc of als compleet wandtoilet met een geïntegreerd douchesysteem. De zogenaamde Geberit AquaClean zorgt voor een heerlijk fris gevoel en heeft maar liefst 8 verschillende modellen, ieder met hun eigen specifieke comfortfuncties. Intelligente techniek, waarbij elektriciteit en waterleidingen netjes in het keramiek zijn geïntegreerd. Bovendien vertonen alle modellen een strak design voor de moderne badkamer. Zowel de toiletzitting als de esthetisch verantwoorde voorzetplaat, waarachter de watertoevoer ligt verborgen, zorgen voor een elegante uitstraling.

Inbouwsystemen zonder vreemde luchtjes

Geberit maakt als één van de weinigen gebruik van een extra functie waarmee onaangename luchtjes direct worden afgevoerd. Geberit DuoFresh is een uiterst geavanceerd toiletsysteem. Met de bedieningsplaat Sigma40 treedt de geurzuivering onmiddellijk in werking, waardoor uw huisgenoten nooit meer mee hoeven te genieten. Naast de Geberit bedieningsplaten zijn er de sanitair elementen, zoals de Geberit Monolith, verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

logo geberit

Onze merken