tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

Easy Drain Douchegoten

MODULO-ZWART-GLASOnder het douchen staat u er misschien niet zo bij stil, maar de deugdelijke douchegoten van Easy Drain voeren uw water altijd goed af. Door de slimme en esthetische oplossingen veroorzaken de geïntegreerde douchegoten in uw betegelde douchevloer nooit meer afvoerproblemen. Het water dient nu eenmaal goed en makkelijk weg te lopen. Helemaal wanneer u gebruik maakt van regendouches waarbij veel water vrijkomt. Alles gelijkvloers bevordert het comfort van uw badkamer, omdat uw doucheruimte makkelijker te betreden is.

Kenmerken Easy Drain douchegoten

Omdat er bij de makers van Easy Drain douchegoten goed is nagedacht over de functionaliteit, kwaliteit en het design, komt uw douchezone veel beter tot zijn recht en vormt één geheel met uw badkamer. Een douchegoot van Easy Drain is altijd makkelijk te reinigen en gemaakt van hoogwaardig RVS. Bovendien levert Easy Drain talloze lengte- en breedtematen, waar Aqua Jewels en Modulo schitterende voorbeelden van zijn. Ook is er een ruim aanbod van verschillende roosters.

Installatie van uw douchegoot

Uiteraard spreekt het voor zich dat ook de installatie rondom uw waterafvoer goed geregeld moet worden. Sanidrõme in Knegsel zorgt voor vakkundige installatie door uitsluitend gekwalificeerd personeel. Zo bent u altijd verzekerd van een waterdichte afvoer.

logo easydrain

Onze merken