tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

Dutchwaters Baden + Sauna

Dutchwaters baden saunaDutchwaters B.V. is een dynamisch Nederlands bedrijf gevestigd in Zaandam met meer dan 25 jaar expertise in het ontwikkelen, produceren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige wellness en sanitair producten. Ze zijn altijd op zoek naar duurzame, vernieuwende maar ook betaalbare wellness producten gebaseerd op de beste technische oplossingen. Ze richten ons niet alleen op design maar ook op beleving, comfort, gebruiksgemak, duurzaamheid en lage onderhoudskosten.

Wellness samenwerking

Naast het scala aan producten die in huis worden ontwikkeld zijn ze ook importeur van gerenommeerde merken zoals Harvia Sauna, Nordmann stoomtechniek en Koller whirlpool componenten. Deze drie wellness bedrijven hebben al 25 jaar wereldwijd bewezen uitstekende producten te leveren ook voor openbare sauna's / thermen, hotels en wellness centra. Door onze samenwerking met deze drie bedrijven zijn ze in staat om vele jaren na levering u nog te voorzien van onderdelen.

Kwaliteit sanitair

Een bad, jacuzzi, sauna, stoombad of infrarood cabine koop je niet elke dag. Daarom willen we alleen maar wellness producten en sanitair onderdelen aanbieden, die lange tijd functioneren en mooi blijven. Bijvoorbeeld, baden met een acryl oppervlakte, die na jaren gewoon glans, wit en smooth blijft. Of whirlpool jets die krachtig blijven en voor jaren geen reparatie nodig hebben. Omdat het begrijpen en het kiezen van een sanitair product, een bad, bubbelbad, sauna, infrarood sauna en stoombad niet altijd vanzelfsprekend is, staan we voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u over uw specifieke situatie te adviseren.   

Baden en jacuzzi's

Onze baden en whirlpools (ook jacuzzi’s of bubbelbaden genoemd) zijn ontworpen door ons team en beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen. U zult bij ons een passend bad of bubbelbad vinden: we bieden een breed scala aan van bad afmetingen, kleur en designs, whirlpool jets met verschillende effecten op het lichaam en afwisselende types van bad comfort. Elk bad kan worden uitgevoerd met een whirlpool systeem uit de Relax Line of de Massage Line ontwikkeld op basis van onze ervaring en door te luisteren naar wensen vanuit de markt. Ook kunnen we samen met u een op maat bad of bubbelbad samenstellen.

Inloopbaden en zorgbaden

Inloopbaden (ook seniorenbaden, instapbaden en baden met deur genoemd) en zorgbaden, die ook als jacuzzi’s verkrijgbaar zijn. Bij ons kunt u terecht voor betrouwbare maar toch nog betaalbare inloopbaden. We bieden ook hoge kwaliteit hoog-laag baden en baden met een geïntegreerde stoel aan. Met onze seniorenbaden en zorgbaden wordt het bad voor iedereen toegankelijk!

Sauna's

Betaalbare sauna’s van hoge kwaliteit, op maat sauna’s en luxe sauna’s van het merk Harvia. Harvia is wereldwijd de meest bekende fabrikant van hoge kwaliteit sauna’s en sauna onderdelen. Bij ons kunt u terecht voor alle Harvia sauna’s, sauna kachels en sauna onderdelen. We kunnen ook samen met u een maatwerk sauna uit eigen fabriek opbouwen, die precies bij uw ruimte en wensen past.

Infrarood sauna's

Infrarood cabines van Harvia maar ook maatwerk cabines uit eigen fabriek. We kunnen u adviseren over de verschillende inrarood systemen.

Sauna & infrarood cabines

De combinatie sauna en infrarood wordt veel gekozen. Twee totaal verschillende belevingen en door in plaatst van een traditionele saunakachel een combikachel te kiezen kunt u ook een klimaat instellen met een lagere temperatuur en hogere luchtvochtigheid.

Hammam

Standaard stoomcabines en op maat stoomcabines (ook Hammam of Turks stoombad genoemd). Dutchwaters is de enige leverancier in de Benelux met hoge kwaliteit kant-en-klaar stoombaden, die ook nog betaalbaar zijn. Samen met u kunnen we ook een maatwerk stoombad ontwikkelen, die helemaal bij uw ruimte en wensen past.

Sanitair onderdelen

Heel breed scala aan wellness onderdelen. Dutchwaters levert niet alleen grote onderdelen, zoals sauna ovens (Harvia kachels), stoom techniek (Harvia, Nordmann), maar ook alle onderdelen die bij sanitair producten horen (bijvoorbeeld een kraan, een kachel beschermer, een whirlpool jet of een infrarood lamp).

Sanitair accessoires

Alle wellness accessoires die u kunt bedenken. Bad, jacuzzi en sauna hoofdsteunen, hammam meubilair, sauna stenen, geurstoffen, bad cleaners…  noem het maar op, we hebben zeker die sanitair accessoire in huis!

 

Dutchwaters logo