tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

Dornbracht Douchegarnituren + Kranen

JustRain 1-bijgesnedenVoor Sanidrõme in Knegsel geldt dat Dornbracht één van de betere merken is op het gebied van douchegarnituren en badkranen. De douchegarnituren van Dornbracht laten je extra genieten en bezorgen je een oorspronkelijke douchebelevenis. Kwalitatief zeer goede douchegarnituren. Functioneel en met een design dat iedereen aanspreekt. De kranen voldoen ook aan de hoogste kwaliteitseisen en winnen zelfs prijzen vanwege hun bijzondere vormgeving. Dornbracht staat internationaal hoog in aanzien en misstaat in geen enkel badkamer.

Vier douchegarnituren

Dornbracht biedt de keuze uit vier verschillende douchegarnituren, waarbij de weldadige regen uit de natuur wordt nagebootst met RainSky E en RainSky M, BigRain en JustRain. De regenmodules kunt u naar eigen wens afstellen, waarbij uw individuele genot optimaal beleefd kan worden. Een aanwinst in de nieuwe generatie douchegarnituren. Een weldaad waar geen andere douchegarnituur tegenop kan. Kom langs voor een demonstratie!

Kranen van Dornbracht

Dornracht kranen hebben een bijzonder goede reputatie opgebouwd. Naast de oerdegelijke kwaliteit vallen deze badkamerkranen op door het schitterend uitgevoerde design. Met volmessing als basismateriaal en de extra aangebrachte nikkellaag, ontstaat een mooie, warme chroomkleur. Bekende series, zoals Tara, Symetrics, MEM en Deque zijn al in vele badkamers doorgedrongen.

logo dornbracht

Onze merken