tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

Cleopatra Baden + Douchepanelen + Stoomdouches + Whirlpool

WEC HR- 1 De veelzijdigheid waarin Cleopatra zich met haar producten manifesteert, begrijpt dat dit merk niet weg te denken is uit ons badkamerassortiment. De baden, douchepanelen, stoomdouches en whirlpools kennen een praktische vormgeving en hebben een aantrekkelijk design. Slimme, functionele oplossingen waar elke badkamer baat bij heeft. Bij Sanidrõme in Knegsel wordt Cleopatra omarmt en is daarom ook niet meer weg te denken uit ons assortiment.

Baden en Whirlpools van Cleopatra

Voor wie optimaal wil genieten van zijn bad zal door Cleopatra nooit teleurgesteld raken, vanwege de vele comfortabele extra’s. De baden zijn ergonomisch en soms ook bijzonder diep, waardoor je helemaal onderwater kunt verdwijnen en geen lichaamsdeel afkoelt. Bovendien kun je ook baden in een whirlpool van Cleopatra. Wanneer u in onze badkamershowroom in Knegsel langskomt, demonstreren wij de verschillende modellen. Wordt het een Spa of een Hydro Whirlpoolsysteem of toch maar een combinatie van deze twee?

Douchepanelen en stoomdouches

Zonder al te veel ruimte in beslag te nemen, leveren de stoomdouches en douchepanelen van Cleopatra zonder meer extra doucheplezier op in uw badkamer. De geavanceerde technische snufjes die in een makkelijk monteerbare douchepaneel geïntegreerd zijn maakt van iedere douchebeurt een wellness-ervaring. Bij Cleopatra stoomdouches krijgt u extra energie en kun je daar alleen of samen in plaatsnemen, zowel zittend als staand. De weldadige stoom kan ook gepaard gaan met muziek of geur, terwijl de afmetingen helemaal door u zelf worden bepaalt.

logo cleopatra

Onze merken