tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

Catalano Toiletten + Wastafels

VersoVenticinque-35-fonteinSpeciale toiletten en wastafels van hoogwaardig Italiaans design worden vertegenwoordigd door het merk Catalano. Een grote leverancier met meerdere series toiletten en wastafels, die naast de strakke vormgeving ook uitblinken in functionaliteit. Wat Prada en Gucci met hun kwaliteit voor de modewereld betekenen, zo wordt Catalano beschouwd als een belangrijke speler in de wereld van sanitair design. Kom naar onze showroom, want dit moet u gezien hebben. Oogstrelende, mooie wastafels en toiletten voor een schitterende badkamer.

Ruime keus aan Catalano toiletten

Toiletten in uiteenlopende series met variabele dieptematen, maken de toiletten van Catalano ook geschikt voor een kleinere ruimte. De soft-closing- techniek van de verschillende zittingen versterken het gevoel van comfort en luxe. ‘Muse’ is een serie die ook verkrijgbaar is in een speciale hoogglans zwarte uitvoering. Een gastentoilet kan voorzien worden met een strak fonteintje uit de serie Verso.

Bijzondere wastafels

De bijzondere kwaliteit in combinatie met schitterend design, maken de wastafels van Catalano zeer speciaal. De serie Verso is niet alleen zeer opvallend, maar kent ook drie stijlvolle uitvoeringen. Een wastafel uit de serie Proiezioni komt zeer elegant over, terwijl de serie Zero herkenbaar is aan haar strakke vormgeving. Ook zwart en dubbel uitgevoerd met aparte kommen. Kortom, Italiaans design waarmee Sanidrõme in Knegsel graag voor de dag komt.

logo catalano

Onze merken