tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

Wastafels

De showroommedewerkers van Sanidrõme in Knegsel hebben veel verstand van wastafels en weten hoe belangrijk het is dat uw badkamer uitgerust wordt met de juiste wastafel. De keus is enorm en ook hier weer geldt dat het allemaal van uw smaak en praktisch gebruik zal afhangen eer u tot de aanschaf van een wastafel overgaat. De wastafel van tegenwoordig vormt het middelpunt van uw badkamer en is een echte blikvanger.

Diverse wastafels

Wastafels verschillen van elkaar in vorm, kleur en afmetingen. Naast het trendy recht en vierkant kunt u ook uitwijken naar zachte en ronde vormen. Ook al blijft stralend wit veruit favoriet als kleur, kun je ook voor wastafels in andere kleuren kiezen. De wastafelmerken die wij vertegenwoordigen zijn Sphinx, Villeroy & Boch, Catalano en Keramag Design. Daarnaast dient u zich af te vragen of u met zijn tweeën tegelijk de wastafel wil gebruiken. In dat geval bent u beter af met een groter formaat, met bijvoorbeeld twee badkamerkranen.

Verschillende opstellingen

Badkamers kunnen onderling ook verschillen door de manier waarop je de wastafel laat plaatsen. Direct tegen de wand of geplaatst op een meubelelement? Ook kunt u voor een vrijstaande wastafel kiezen. Wanneer de ruimte beperkt is, zijn er uiteraard ook tal van andere wastafels die de moeite waard zijn. Kom langs voor een bezichtiging!

Onze merken