tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

Badkamerplafonds

Badkamers hebben altijd te kampen met extra vochtigheid, waar met name badkamerplafonds gevoelig voor zijn. Het meest ideale materiaal dat wij voor uw badkamerplafond aanraden, is het aluminium badkamerplafond. In de eerste plaats vanwege de vochtbestendigheid en omdat het onderhoudsvrij is. Om de hoogwaardige kwaliteit van Sanidrõme badkamers te handhaven werken wij voornamelijk met Luxalon badkamerplafonds. Plafondsystemen van een betrouwbare kwaliteit en op vele manieren toe te passen.

Soorten badkamerplafonds

De aluminium badkamerplafonds kunnen wij professioneel voor u installeren, waarachter leidingen weggewerkt kunnen worden, de panelen los van elkaar kunnen worden gemonteerd en waarin energiezuinige LED-verlichting tot zelfs een radio ingebouwd kan worden. Door de verschillende paneelbreedtes, structuren, kleuraccenten en eventuele inbouwspots kan een verrassend effect gerealiseerd worden, die wij op allerlei manieren en precies op maat kunnen monteren.

Zien is geloven!

In onze showroom in Knegsel kunt u zich uitgebreid laten informeren over de verschillende toepassingsmogelijkheden van onze plafondsystemen. U zult merken dat ook voor badkamerplafonds heel veel mogelijk is, waarbij juist de manier waarop onze professionele vakmensen dit klusje klaren, van doorslaggevend belang is voor het mooie effect in uw badkamer. Met 3-D visualisatie maken wij dit voor u inzichtelijk en kunnen er verschillende opties besproken worden.

Onze merken