tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

Badkamermeubels

Een rommelige badkamer kan voorkomen worden door het plaatsen van de juiste badkamermeubels. Een badkamermeubel bij Sanidrõme voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, waarbij natuurlijk vochtbestendigheid op de eerste plaats komt. Om te achterhalen welke badkamerstijl uw voorkeur heeft, kunnen we daar toepasselijke badkamermeubels op afstemmen, waardoor de harmonie niet verstoord wordt. Onze badkamershowroom in Knegsel heeft allerlei badkameropstellingen waardoor de badkamerinrichting tot leven komt.

Welke badkamermeubels?

Voor u een vraag, voor ons een weet, want door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke badkamermeubels bij welke badkamer thuishoren. Naast de verschillende stijlen, heeft u de keuze uit meerdere materiaalsoorten, kleur en moet er rekening gehouden worden met de afmetingen. Net als alle andere producten uit ons badkamerassortiment, geldt ook voor onze badkamermeubels kwaliteit als hoogste prioriteit. Met bekende merken als Puris, Primabad, Assenti en Xclusive kunt u de plank nooit misslaan.

Installatie en montage van een badkamermeubel

Eenmaal tot een keus gekomen, is de volgende stap om de badkamermeubel zo goed mogelijk te installeren. Met gekwalificeerd personeel zorgen wij voor een vakkundige montage en een perfecte afwerking, waarbij wij met al uw wensen rekening houden. Deze gegarandeerde kwaliteit zal het duurzame karakter van uw badkamer sterk verbeteren.