tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

Badkamer

Bent u toe aan een nieuwe badkamer of wordt het de hoogste tijd voor een badkamerrenovatie, staan wij in onze showroom volledig tot uw beschikking om u van dienst te zijn met al uw vragen over onze badkamers. Wij houden rekening met werkelijk al uw wensen en schetsen samen met u een totaalbeeld in 3-D. Een badkamerinrichting vereist een speciale aanpak, waarbij alles moet kloppen. Van bad, douche, wastafel en toilet tot nog veel meer details die voor een betere badkamer zorgen.

Uitgebreid badkamerassortiment

Wat bij aankomst van onze showroom u direct zal opvallen is het ongekend ruime aanbod in badkamerstijlen en badkamerinrichting. Alle facetten die een bijdrage leveren aan uw unieke badkamer worden door Sanidrõme vertegenwoordigd. Baden, douches, wastafels, toiletten, spiegelkasten, badkamerkranen, badkameraccessoires, badkamertegels voor de vloer en wanden, het badkamerplafond en de badkamerverwarming, het zijn allemaal zaken die betrokken moeten worden bij het realiseren van uw droombadkamer.

Montage en installatie

Juist vanwege het feit dat er bij de realisatie van uw badkamer het nodige komt kijken, is het maar wat handig dat wij ook prima vakmensen leveren voor de montage en installatie van alle badkameronderdelen. Uitsluitend gekwalificeerd personeel maakt uw badkamer perfect in orde, waarbij alles werkt en vakkundig wordt afgewerkt. Bij zowel de renovatie als wel bij de aanschaf van een nieuwe badkamer, garanderen wij de beste kwaliteit.

Onze merken