tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • sanidrõme

  sanidrõme

 • tegels

  tegels

 • sfeerhaarden

  sfeerhaarden

 • installaties

  installaties

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Van de Ven in Knegsel: een slimme keuze voor de betere badkamer, toilet & douche, tegels, sfeerhaarden en installatie.

Voor exclusieve woninginrichting van superieure kwaliteit is Van de Ven in Knegsel het adres waar u moet zijn. Sfeervolle en prachtige Sanidrõme badkamers, mooie tegels en schitterende sfeerhaarden, allemaal onder één dak. Ook voor installatie, service en onderhoud kunnen wij heel veel voor u betekenen. Bent u toe aan een nieuwe of gedeeltelijke inrichting in een bepaalde stijl, waarbij alles op elkaar aansluit? Kom dan naar onze showroom voor het bepalen van de juiste keuze.

Sanidrõme kwaliteit voor de betere badkamer, toilet en douche

Sanidrõme staat garant voor betere kwaliteit voor uw badkamer, compleet met douche en hoogwaardig afgewerkt sanitair. Onze badkamershowroom biedt een ruime keus aan baden, whirlpools, douches, wastafels, toiletten, badkamermeubels , badkamerkranen, badkameraccessoires en tegels. Daarnaast kunnen wij ook zeker wat voor u betekenen met badkamerplafonds, inbouwsystemen, verwarming, designradiatoren en schakelmateriaal. Kortom, alles wat met uw badkamer te maken heeft kunnen wij naar wens leveren.

Prachtige tegels voor keuken, badkamer, woonruimte en terras

Hoogwaardige kwaliteit tegels met een schitterende uitstraling, functioneel voor uw badkamer en keuken of voor uw woonruimte en terras. Bij ons kunt u kiezen uit diverse soorten tegels. Wand- en vloertegels van verschillende merken, in verschillende maten , kleuren. Keukentegels, badkamertegels, tegels voor woonvloeren en terrastegels in diverse afmetingen; we hebben het allemaal in huis.

Sfeerhaarden, van gas tot elektrisch én fraaie schouwen

In onze showroom hebben wij ook een aparte ruimte gecreëerd voor een assortiment sfeerhaarden die uw huisinrichting extra comfortabel en gezellig maken. Van elektrisch tot gas, en met fraaie en ook zeer vakkundig gemonteerde schouwen krijgt u inrichting een nog warmere uitstraling. We hebben prachtige gashaarden en stijlvolle elektrische haarden in diverse merken, zoals Element4, Dru, Faber en Wanders.

Ontzorging door totaalverzorging van montage en installatie

Bij de aanschaf van uw badkamer, de keuze van uw sanitair en tegels, alsmede de aanschaf van een sfeerhaard, is een vakkundige montage en perfecte installatie natuurlijk van cruciaal belang. Met een team van uitsluitend professionele vakmensen kunnen wij zo’n beetje alles voor u regelen. Zowel sanitaire installaties, loodgieterwerk, verwarming of zonne-energie, als de complete service en onderhoud, is bij ons in goede handen. Een ‘total approach’ waarbij u volledig wordt ontzorgd.

Bel 040 205 1606 of maak online een afspraak!