tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • gediplomeerd

  gediplomeerd

 • gecertificeerd

  gecertificeerd

 • gedreven

  gedreven

 • 1
 • 2
 • 3

Verwarming en zonne-energie

Bij de installatie van uw verwarming en zonne-energie worden verschillende installateurs ingezet. Nodig zijn verwarmingsinstallateurs voor de installatie van uw verwarmingssysteem. Loodgieters zijn nodig voor het loodgieterwerk, zoals aanleg en aansluiting van diverse leidingen, en de eventuele ophanging van radiatoren. Voor het installeren en aansluiten van zonnepanelen zijn speciale installateurs nodig die ervoor zorgen dat uw zonne-energie ook opgewekt wordt.

Samen sta je sterk

Omdat de aansturing van de verschillende installateurs plaatsvindt vanuit één adres in Knegsel, wordt het overzicht behouden en zullen de installatiewerkzaamheden in de juiste volgorde uitgevoerd worden. Daar zij inmiddels met de installatie van al onze producten de nodige ervaring hebben opgebouwd, weten onze installateurs waarmee ze bezig zijn en leveren zij uitsluitend vakwerk van de allerhoogste kwaliteit.

Verwarming door zonne-energie

Door de zonnepanelen aan te sluiten op uw HR CV-ketel, zonneboiler of warmtepomp kunt u niet alleen besparen, maar ook nog geld terugverdienen. Het benutten van zonne-energie wordt steeds aantrekkelijker. Door innovatie wordt meer energie opgewekt. Als erkend installatiebedrijf hebben wij een uitstekende ervaring met de HR vacuüm zonnecollectoren van S-Power. Een prima investering, waar alleen nog maar de juiste installateurs voor nodig zijn om alles op elkaar aan te sluiten.