tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • gediplomeerd

  gediplomeerd

 • gecertificeerd

  gecertificeerd

 • gedreven

  gedreven

 • 1
 • 2
 • 3

Loodgieterswerk

Voor afvoer, gas- en waterleidingen bent u aangewezen op loodgieterswerk, liefst van de allerbeste kwaliteit. Loodgieterswerkzaamheden dienen professioneel uitgevoerd te worden, want niemand zit te wachten op lekkages van welke aard dan ook. Als officieel, gecertificeerd installatiebedrijf is al het loodgieterswerk bij ons in goede handen. Onze zeer ervaren loodgieters hebben overal verstand van. Ze zorgen voor de juiste installatie van toiletten, baden, badkranen, douches, douchegarnituren en whirlpoolsystemen.

Verschillend loodgieterswerk

De werkzaamheden van een vakbekwame loodgieter zijn zeer divers. Naast rioleringswerkzaamheden voor buiten en binnen kunnen zij ook leidingsystemen aanleggen of aanpassen die op koud- en warmwaterinstallaties aangesloten kunnen worden. Voor gasinstallaties zijn koperen buizen algemeen, maar wordt ook steeds meer gewerkt met het flexibele Raugas. Ook grijs water installaties worden door onze mensen toegepast, waarmee regenwater als toevoer voor uw wc of wasmachine kan dienen.

Van alle markten thuis

De loodgieters waarmee wij samenwerken zijn uiterst betrouwbaar en hoog gekwalificeerd voor al het loodgieterswerk waar zij voor ingezet worden. Of het nu uw leidingwerk voor gasinstallaties of uw waterleidingen betreft, of het aansluiten van diverse kranen en douchegarnituren, of een deugdelijke afvoer, niets ontsnapt aan zijn uitgebreide aandacht.