tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • sfeervol

  sfeervol

 • schoon

  schoon

 • slijtvast

  slijtvast

 • 1
 • 2
 • 3

Magica tegels

magicaOm een indruk te krijgen van de magische schoonheid van de diverse Magica tegels is een bezoekje aan onze tegelshowroom in Knegsel absoluut de moeite waard. Het Italiaanse design en de topkwaliteit van hun keramische tegels zijn adembenemend mooi om te zien en passen uitstekend bij elke moderne inrichting met een strakke vormgeving. De unieke collecties van Magica combineren creativiteit, design en traditie tot het uiterste en komen volledig tegemoet aan uw woonwensen.

Magica vloertegels

De collecties van vloertegels zijn het sterkst vertegenwoordigd. Zo kunt u kiezen voor tegels uit de serie Quartz, Stonewood, Stone Blend, Beton, Artwork, Matrix, Perla, Blues met haar zwarte vloertegels en Elements. Zowat elke serie varieert in enkele kleurnuances. Zo is de Perla serie bijvoorbeeld verkrijgbaar als Akoya Bone, Keshi Gold of Burmese Walnut. Stuk voor stuk uitstekende kwaliteit keramische vloertegels van geglazuurd porselein.

Wandtegels van Magica

Wilt u een aparte wandtegel, kunt u uitwijken naar de serie Archstone. Wandtegels van 22,5 x 90 cm welke voorkomen in vier types, zoals Chelsea, Soho, Nolita en Tribeca. Le Pietre is ook een bijzondere wandtegel voor uw badkamer. Groot formaat wandtegels van 45 x 45 en 45 x 90 voor een elegante uitstraling. Verkrijgbaar als Pietra d’Alpe, Bianca, Serena, di Barge en het wat donkergetinte Ossidiana.

logo magica

Onze merken