tipaanbiedingencontact

facebook greyfacebook greyyoutube

 • sfeervol

  sfeervol

 • schoon

  schoon

 • slijtvast

  slijtvast

 • 1
 • 2
 • 3

Douglas & Jones vtwonen tegelcollectie en de serie Black

douglasjonesvtwonenDe tegelcollectie van Douglas & Jones is zeer divers en toepasbaar in elke ruimte. Bovendien zijn een flink aantal tegels prima met elkaar te combineren en verkrijgbaar in heel veel maten, kleuren en structuren. Ook kun je kiezen voor een speciaal dessin of een apart detail. De basic tegels maken iedere leefruimte duurzaam en hygiënisch. De vloertegels en wandtegels komen voor in diverse stijlen, waarvan de serie Black wel erg in de smaak valt.

Vtwonen tegelcollectie van Douglas & Jones

De Douglas & Jones vtwonen tegelcollectie presenteert diverse tegelstijlen voor verschillende leefruimtes. Deze bijzondere collecties kwamen tot stand door nauwe samenwerking met stylisten van vtwonen. Heel veel ‘looks’ kunnen gerealiseerd worden. Van houtlook tot betonlook, klassiek tot modern, strak tot speels en van sober tot kleurrijk. De hoogwaardige keramische wand- en vloertegels zijn te bewonderen in onze tegelshowroom in Knegsel.

De serie Douglas & Jones Black

De tegelcollectie uit de serie Black combineert het beste van twee werelden. Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Keramische tegels met de charme en klasse van de hardsteenlook, maken deze serie duurzaam, degelijk, comfortabel en onderhoudsarm. Bovendien zijn deze tegelvloeren bijzonder geschikt om vloerverwarming in aan te brengen. Verkrijgbaar in verschillende formaten; ook 60 x 60 mozaïek.

logo douglas jones

Onze merken