tipaanbiedingencontact

twitterfacebookyoutube

 • relaxing

  relaxing

 • refreshing

  refreshing

 • rejuvenating

  rejuvenating

 • 1
 • 2
 • 3

Badkamertegels

Voor zowel de vloer als de wanden van uw badkamer bent u aangewezen op badkamertegels die in de smaak vallen. Natuurlijk hangt uw keuze af van uw persoonlijke voorkeur, maar omdat wij bekend zijn met de nodige badkamerstijlen en al heel veel ervaring hebben met badkamertegels, kunnen wij u hierbij zeker adviseren en nuttige informatie verstrekken. Erg in trek momenteel zijn de grote tegels, waarbij tijdloze kleuren, zoals antraciet, wit of aardetinten het altijd goed zullen doen. Ook het aanbrengen van decoratieve tegelstroken geven uw badkamer extra aanzien.

Vloer- en wandtegels voor uw badkamer

Het grote verschil tussen vloer- en wandtegels zit hem in de structuur van het oppervlak. Is een wandtegel gebaat bij een glad oppervlak, de vloertegel daarentegen dient altijd iets ruwer te zijn in verband met het gevaar op uitglijden. Ook erg mooi is wanneer de kleuren van de vloer in de wand overlopen, waardoor er een ruimtelijk effect ontstaat. Wilt u de badkamertegels aanschouwen, nodigen wij u uit in onze showroom.

Verwerking van de badkamertegels

Alles staat of valt met de juiste verwerking van de uitgekozen badkamertegels. Merken van badkamertegels waar wij achter staan zijn van Sphinx, Xclusive, Mosa en Villeroy & Boch. De minimale voegen verwerken wij het liefst liggend. Al met al is het tegelzetten een vak apart. Van de Ven Sanidrõme in Knegsel levert uitsluitend professionele tegelzetters met ruime ervaring die hun vak verstaan.

Onze merken